Проти команди Черновецького порушено справи на 182 млн грн. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Проти команди Черновецького порушено справи на 182 млн грн.

Кримінал
310
Проти колишніх чиновників київської міської влади порушені кримінальні справи, сума збитків за якими перевищує 182 млн. грн. І це не рахуючи справ, пов'язаних із землею.
Останнім у цьому ряду стала порушена вчора кримінальна справа стосовно колишнього начальника Головного управління капітального будівництва КМДА. Чиновник підозрюється у зловживанні службовим становищем, що призвело до збитків на 5,6 млн гривень. Виявлено зловживання у використанні бюджетних коштів, що виділяються Бортницькій станції аерації.
Як повідомляє Тиждень, у квітні прокуратура Києва порушила кримінальну справу проти одного з чиновників КМДА, що видав незаконний дозвіл на вирубку 150 дерев біля станції метро "Дарниця". Завдані громаді Києва збитки оцінюються в 108,5 млн. грн.
У списку тих, кому інкримінують нанесення шкоди столичній громаді, є колишній начальник ГУ охорони здоров'я та медичного забезпечення КМДА Людмила Качурова, начальник управління охорони культурної спадщини КМДА Руслан Кухаренко, голова постійної комісії Київради з питань земельних відносин Олексій Євлах, голова наглядової ради ВАТ "Експериментальний завод залізобетонних шпал" Олександр Падалко та ін.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас