США подають податкові декларації за допомогою смартфонів і технологій ABBYY — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

США подають податкові декларації за допомогою смартфонів і технологій ABBYY

Казна та Політика
274
Російська компанія ABBYY оголосила про те, що в США успішно завершено проект з розробки та випуску SnapTax - нового мобільного застосунку компанії Intuit, який використовує технології оптичного розпізнавання символів ABBYY FlexiCapture Engine і дозволяє платнику податку за пару хвилин подати податкову декларацію за допомогою мобільного телефону.
Intuit спеціалізується на розробці програмного забезпечення для фінансового сектора. Основними продуктами компанії є системи Quicken, QuickBooks і TurboTax, призначені для управління бізнесом та особистими фінансами.
Після впровадження російської технології розпізнавання в американський програмний продукт, алгоритм подачі декларації розбився на три етапи: спершу той, хто подає декларацію за спрощеною формою 1040EZ або 3-ПДФО, отримує форму W-2 (аналог 2-ПДФО) в бухгалтерії компанії -роботодавця і фотографує форму W-2 (2-ПДФО) за допомогою iPhone або смартфона на платформі Android. Потім програма SnapTax автоматично переносить дані в бланк 1040EZ (аналог 3-ПДФО). Користувачеві залишається лише зробити кілька натискань на телефоні, щоб підготувати та надіслати податкову декларацію.
Застосунок SnapTax створювався для штату Каліфорнія, але через рік його стали використовувати в усіх інших штатах.
За матеріалами:
Банки.ру
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас