На ще одного екс-чиновника Тимошенко завели справу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На ще одного екс-чиновника Тимошенко завели справу

Кримінал
436
Генеральна прокуратура України порушила кримінальну справу стосовно колишнього заступника міністра з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи попереднього складу Кабінету міністрів, повідомляється на сайті Генпрокуратури.
Справу порушено за частиною 2 статті 210 (порушення законодавства про бюджетну систему України), частини 2 статті 364 (зловживання владою або службовим становищем) Кримінального кодексу України.
Згідно з повідомленням, на виконання указу президента України "Про надання гуманітарної допомоги Республіці Молдова" від 1 жовтня 2007 року колишній склад МінНС проводив закупівлі дизельного палива. "Встановлено, що екс-заступник міністра України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи всупереч статті 7 Бюджетного кодексу України підписав договори на закупівлю у травні-липні в 2008 році у комерційної структури палива на 350 тисяч гривень дорожче, ніж визначалося тендерним комітетом міністерства", - інформує Генпрокуратура.
Екс-чиновник також 18 липня 2008 уклав угоди, на підставі яких міністерство не за цільовим призначенням перерахувало 2,48 мільйона гривень, які призначалися на забезпечення діяльності сил цивільного захисту та заходи щодо ліквідації надзвичайної ситуації на території Мелітопольського району Запорізької області.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас