Томенко: Українські політики стають у чергу "відпрацьовувати російські ідеї" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Томенко: Українські політики стають у чергу "відпрацьовувати російські ідеї"

Казна та Політика
175
Заступник голови Верховної Ради Микола Томенко стурбований, що останнім часом Україну перетворюють на плацдарм кампанії з виборів президента Росії.
"Я стурбований тим, що зусиллями українських політиків фактично за 9 місяців до російських президентських виборів Україну перетворили на плацдарм виборчої кампанії різних кандидатів у президенти Росії", - сказав він.
За словами Томенка, ще не закінчилася дискусія навколо подій у Львові 9 травня, а вже з боку російських політичних сил висловлюються ідеї щодо федералізації України.
"Тільки нам вдалося переконати деяких власників Партії регіонів, що не потрібні нам федерації, як знову виникла ця ідея", - сказав Томенко, зазначивши, що ця ідея далеко не українська, і є складовою політики російського радикального крила.
Віце-спікер зазначив, що перед російськими виборами "ряд українських політиків стали в чергу, щоб відпрацьовувати російські ідеї".
Як повідомлялося, 15 травня в Донецьку лідер комуністів Петро Симоненко заявив, що в Україні назріла необхідність федералізації.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас