Оновлений сайт ВРЮ буде коштувати 14 тис. грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Оновлений сайт ВРЮ буде коштувати 14 тис. грн

Казна та Політика
277
Оновлений сайт Вищої ради юстиції (ВРЮ), згідно з сумою тендеру, буде коштувати приблизно 14 тисяч гривень. Про це УНН повідомили в прес-службі ВРЮ.
Нагадаємо, на виконання Закону України "Про доступ до публічної інформації", який набуде чинності 9 травня 2011 року, у Вищій раді юстиції (ВРЮ) триває робота з оновлення офіційного сайту Вищої ради юстиції, тендер на розробку якого було завершено 28 квітня 2011 року.
Переможцем конкурсу було визнано одну з компаній, яка працює у сфері веб-дизайну більше семи років. Тендер проводився організацією "Кімонікс Інтернешнл Інк", яка забезпечує реалізацію проекту міжнародної технічної допомоги "Україна: верховенство права" і фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Як повідомили в прес-службі ВРЮ, всі витрати з розробки сайту будуть профінансовані названої організацією.
У ВРЮ відзначили, що завдяки оновленому сайту будуть створені належні умови "для більш повного задоволення інформаційних потреб усіх груп споживачів інформації про діяльність Вищої ради юстиції".
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас