Уряд планує виділити 680 млн грн на житло для ветеранів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Уряд планує виділити 680 млн грн на житло для ветеранів

Казна та Політика
138
Уряд протягом 5 років планує виділити 680 мільйонів гривень на будівництво і придбання житла для ветеранів війни. Про це сьогодні сказав в медіа-холі УНН народний депутат України з фракції Комуністичної партії Петро Цибенко.
"На превеликий жаль, до минулого року державним бюджетом не передбачалися кошти на будівництво або придбання житла для інвалідів Великої Вітчизняної війни та учасників бойових дій. У бюджеті 2010 року на ці цілі вперше за всі пострадянські роки 240 мільйонів гривень. За рахунок цих коштів було придбано близько 600 квартир для інвалідів війни, найбільше для інвалідів першої групи", - розповів парламентарій.
Цибенко нагадав, що сьогодні в черзі на отримання житла в Україні перебуває 2379 осіб з числа інвалідів та учасників ВВВ.
"На 2011 рік у держбюджеті передбачено на ці цілі 60 мільйонів гривень. Хочу сказати, що останнім часом міністерство соціальної політики за участю віце-прем'єра С. Тігіпка, за участю керівників ветеранських організацій, що мають всеукраїнських статус проведело дві наради з обговорення найбільш гострих проблем соціального захисту ветеранів і, зокрема, проблем придбання і будівництва житла для інвалідів ВВВ. Зокрема, заплановано на найближчі 5 років виділити приблизно 680 мільйонів гривень на придбання і будівництво житла для інвалідів ВВВ, учасників бойових дій, учасників ВВВ", - повідомив політик.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас