У Петербурзі собаку заарештували за борги господині — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Петербурзі собаку заарештували за борги господині

Кримінал
188
Судові пристави вилучили у петербурзької підприємниці в рахунок погашення боргу собаку рідкісної породи, повідомляє прес-служба Управління федеральної служби судових приставів РФ.
"Судові пристави наклали арешт на собаку рідкісної італійської породи Кане Корса. Щоб не втратити свого вихованця, господиня тварини має повернути стягувачам майже мільйонний борг", - йдеться в повідомленні.
За даними відомства, жінка заборгувала знайомим кредиторам більше 900 тис. рублів, які займала на розвиток будівельного бізнесу.
Раніше пристави вже заарештували меблі, книги і килими в квартирі боржниці. Всі кошти, виручені після реалізації майна, пішли в рахунок погашення боргу. Але для повного розрахунку з стягувачами цих грошей не вистачило.
Один зі стягувачів вказав приставу на незвичайне майно заповзятливої ​​петербурженки - собаку дорогої породи. Як з'ясувалося, до приходу судового пристава боржниця ховала тварину в своєї сусідки, зазначають у прес-службі.
Тепер жінці доведеться знайти кошти і розплатитися з кредиторами, щоб зберегти свого породистого домашнього звіра і зняти з нього арешт, підкреслюється в повідомленні
Якщо боржник не зробить жодних заходів для погашення боргу, собака буде виставлена ​​на комісійний продаж.
Кане Корсо Італьяно - одна з найдавніших представників групи молоссів, перші згадки про яку з'явилися в глибокій старовині. Офіційними предками вважаються давньоримські бойові собаки, що використовувалися як травильні собаки-гладіатори.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас