КПУ оголосила про проведення народного референдуму — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

КПУ оголосила про проведення народного референдуму

1078
Комуністична партія України сьогодні, 1 травня, оголосила про початок народного референдуму. Про це сьогодні заявив лідер КПУ Петро Симоненко, пишуть УНН.
"Саме з 1 травня 2011 р. ми починаємо довготривалий народний референдум по всій Україні і обов'язково доб'ємося того, щоб голос народу обов'язково почула нинішня влада. Цей референдум буде покликаний вирішити конкретні завдання, ми починаємо з важливого питання: як люди вважають, чи мають право олігархи торгувати землею, земля - це наше надбання", - зазначив Симоненко.
Він заявив, що комуністи сьогодні звертаються до всього народу, щоб продемонструвати небажання продажу землі.
Також комуністи виносять на обговорення питання співпраці з МВФ.
"Ми закликаємо всіх товаришів сказати рішуче "ні" програмі співпраці з МВФ", - сказав лідер КПУ.
Симоненко закликав до підтримки на референдумі припинення співпраці з МВФ, оскільки, за його словами, МВФ вимагає, щоб влада підвищувала і пенсійний вік, і тарифи, і ціни на газ за рахунок недофінансування соціальної сфери.
"Ми сьогодні закликаємо висловити рішуче "проти" пенсійної реформи, значення якої полягає в тому, що олігархи відмовляються фінансувати майбутнє наших батьків і матерів і намагаються це перекласти на плечі простих працівників. Пенсійна реформа сьогодні боляче вдарить не тільки по пенсіонерах, але і по нинішніх працівниках, які завтра підуть на пенсію", - підкреслив він.
Головний комуніст також зазначив, що на референдум винесено питання про те, що громадянин має сплачувати не більше 10% за комунальні послуги від загального доходу всієї родини, таким чином буде встановлено бар'єр, який дозволить захистити просту людину. Комуністи також наполягають на закріпленні державності України за рахунок зміцнення влади народу.
"Ми пропонуємо націоналізувати великі підприємства і галузі великої промисловості... Я переконаний, що наші пропозиції відповісти на запитання, чи хотіли б ви зробити російську мову другою державною отримають позитивну відповідь більшості".
Також ще одним питанням на референдум комуністи винесли приєднання України до Митного союзу і Єдиного економічного простору з країнами СНД.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас