НУ-НС: З точки зору права денонсація Харківських угод можлива — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НУ-НС: З точки зору права денонсація Харківських угод можлива

Енергетика
130
Народний депутат від "Нашої України - Народної самооборони" Борис Тарасюк констатує, що за нинішньої влади Харківські угоди не вдасться денонсувати.
Як передає кореспондент УНІАН, про це він заявив вчора.
Тарасюк зазначив, що з точки зору українського і міжнародного права денонсація Харківських угод можлива і вона потрібна. "І вони будуть денонсовані. Інше питання, що при цій антиукраїнській владі це неможливо. Це можливо тільки тоді, коли у Верховній Раді створиться демократична більшість", - сказав народний депутат.
За словами Тарасюка, минулого року було видобуто українського газу на 1,3 млрд. куб. менше, ніж попереднього. "Таким чином ця влада свідомо веде до зменшення газу власного видобутку і таким способом до збільшення ціни газу для населення", - сказав народний депутат.
Тарасюка підтримав і народний депутат від НУ-НС В'ячеслав Кириленко. За його словами, Україна не отримала від цих угод ні економічних, ні політичних, ні соціальних вигод. "Ця угода вимагає денонсації. І вона буде денонсована, коли в парламенті буде створена демократична більшість", - додав він.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас