"Аваль" реалізував зарплатний проект для ВАТ "Рокитненський склозавод" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Аваль" реалізував зарплатний проект для ВАТ "Рокитненський склозавод"

Фінтех і Картки
172
Рівненський обласний філіал акціонерного поштово-пенсійного банку «Аваль» реалізував зарплатний проект для співробітників ВАТ «Рокитненський склозавод», повідомила прес-служба банку з посиланням на відділ маркетингу і продажу Рівненського філіалу.
За інформацією прес-служби, у рамках проекту для працівників підприємства випущено 600 платіжних карт Cirrus Maestro і Visa Electron.
У результаті реалізації проекту, як підкреслили у відділі маркетингу і продажу, співробітники Рокитненського склозаводу — власники карт Cirrus/Maestro і Visa Electron зможуть без сплати комісійних одержувати заробітну плату зі свого карткового рахунку у більш ніж 1220 пунктів видачі готівки і понад 300 банкоматів банку «Аваль» по всій Україні.
Крім того, власники карти Visa Electron і Cirrus/Maestro оплачують товари і послуги по усьому світі більш ніж у мільйоні закладів торгівлі і сфери послуг, що приймають до оплати карти Visa Electron, а також одержують готівку більш ніж у 300 тис. банкоматів і сотнях тисяч відділень банків за кордоном. При цьому власникам платіжних карт банк «Аваль» пропонує управління картковим рахунком за допомогою мобільного банквнгу АППБ «Аваль»; придбання товарів у розстрочку за унікальною програмою банку «Онікс-розстрочка», а також програму страхування себе і своїх родичів під час виїзду за кордон з максимальним страховим покриттям 30 тис. доларів США.
Вартість карт Cirrus/Maestro і Visa Electron складає 1 грн. На залишок по картковому рахунку нараховується 5 проц. річних.
Також у рамках зарплатного проекту Рівненьким філіалом на території ВАТ «Рокитненський склозавод» (м. Рокитне, вул. Пролетарська, 18) установлено банкомат, що працює цілодобово, призначений для обслуговування як працівників підприємства, так і інших власників платіжних карт.
Усього Рввненським ОФ банку «Аваль» установлено п’ять банкоматів, з них три — у м. Рівному, один — у м. Здолбунові, реалізовано низку великих зарплатних проектів, серед яких — проекти для Управління будівництва Рівненської АЕС, Рівненської митниці, ВАТ «Рівненафтасервіс», регіональних управлінь «Укртелекому» і Пенсійного фонду.
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас