Прем'єр Греції: Програма скорочення бюджетного дефіциту виконується — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Прем'єр Греції: Програма скорочення бюджетного дефіциту виконується

Казна та Політика
169
Грецький уряд має намір продовжувати програму скорочення дефіциту бюджету і не збирається обговорювати екстрені заходи, заявив у четвер прем'єр-міністр Георгіос Папандреу. "Ми врятували країну від банкрутства, а національний план економічного і соціального відновлення, який ми маємо намір представити через кілька днів, допоможе нам вивести країну з кризи", - сказав Папандреу.
Уряд країни не має часу займатися "сценаріями" різних екстрених заходів, уточнив прем'єр Греції, реагуючи на чутки про швидку реструктуризацію грецького боргу, перестановки в уряді або дострокові вибори.
"У більшості своїй ті, хто публічно висловлюються на цю тему, - опозиційні партії, ЗМІ, нібито незалежні аналітики і стурбовані вчені - вибирають собі роль Кассандри", - сказав Папандреу, натякаючи на міф про дочку троянського царя Кассандру, яка вмовляла троянців не приймати дар ахейців - дерев'яного коня, в якому сиділи воїни.
Папандреу повторив, що уряд має "довгий і тяжкий" шлях і що від міністрів буде потрібна прихильність заявленим бюджетним цілям.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас