НСК "Олімпійський" отримав свій логотип — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НСК "Олімпійський" отримав свій логотип

306
Сьогодні був визначений офіційний логотип головної арени Євро-2012 - Національного спортивного комплексу "Олімпійський". Емблемою Олімпійського стала композиція у вигляді мембранного покриття покрівлі стадіону.
У церемонії презентації, яка відбулася у приміщенні київської галереї "Мистецький Арсенал", взяли участь перший заступник голови Нацагентства з питань Євро-2012 Олександр Бірсан, генеральний директор НСК "Олімпійський" Володимир Барковський, Друг Євро-2012 Олексій Михайличенко, представники федерації футболу України і місцевого організаційного комітету Євро-2012, а також члени журі конкурсу.
Переможцем конкурсу на кращий логотип "Олімпійського" став Сергій Мельник із Бердянська. Він отримав фінансову винагороду в розмірі 10 тисяч гривень і запрошення на урочисте відкриття стадіону.
"Зображення логотипу - це вид стадіону зсередини очима глядачів", - розповів брат переможця Олександр.
Всього в конкурсі на кращу емблему київського стадіону взяли участь понад 260 робіт від 155 конкурсантів з 42 міст України, Росії, Німеччини, Польщі та Швейцарії. Конкурс проходив з 21 по 27 квітня, логотип НСК вибирали шляхом інтерактивного голосування. Шість робіт, які за підсумками набрали найбільшу кількість голосів, були представлені на розгляд журі конкурсу.
Раніше повідомлялося, що відкрити головну арену Євро-2012 планують у серпні 2011 року. Пізніше з'явилася інформація про те, що відкриття НСК можуть перенести на осінь.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас