Луценко: Я відчуваю себе вільним навіть у в'язниці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Луценко: Я відчуваю себе вільним навіть у в'язниці

Кримінал
305
Екс-міністр внутрішніх справ, лідер "Народної самооборони" Юрій Луценко заявив, що ніколи не брав хабарі і не домовлявся про "взаємозаліки корупції", тому відчуває себе вільним навіть у в'язниці. Про це він написав у своєму листі журналісту "Кореспондента".
"Моїй дружині і синам зараз нелегко. Сил надає підтримка друзів і тисяч незнайомих людей, які висловили свою підтримку. Але ніщо не може замінити відсутнього батька в сім'ї. Це важливо і для мене. І для них. З 1996 року я був на барикадах, а вони мене чекали. Пам'ятаю, як заколисував меншого, прибігаючи на ніч з Майдану 2004-го. Повернувся вже після перемоги. Щоб знову пропадати без вихідних у МВС", - написав Луценко. Він зазначив, що зараз у нього багато часу, але немає можливості сказати "те найважливіше, що потрібно сказати кожному люблячому батьку і чоловіку". Він також процитував слова Ліни Костенко про те, що на цій землі головне - вдосталь побути разом.
"А взагалі, це - не змагання з донецькими... Всі політичні протистояння Схід-Захід, бандерівці-москалі - в минулому. Сьогодні всі вони - жертви олігархічно-кримінальної системи, для якої і ті й інші - об'єкт пограбування", - заявив Луценко. Екс-міністр підкреслив, що з такою системою він все життя боровся. "Іноді - успішно, іноді - ні. Але ніколи не здавався і не продавався. Я не брав хабарі і не домовлявся про взаємозаліки корупції. Тому я відчуваю себе вільним навіть у в'язниці", - сказав він.
Як повідомлялося, Апеляційний суд Києва 21 квітня продовжив термін арешту Луценка до 26 травня, після чого він заявив про намір з 22 квітня розпочати голодування.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас