З Блоку Черновецького в Київраді вийшли 17 депутатів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

З Блоку Черновецького в Київраді вийшли 17 депутатів

Казна та Політика
541
Сімнадцять депутатів Київради вийшли зі складу фракції Блоку Леоніда Черновецького. Про це на сьогоднішньому засіданні заявила секретар Київради Галина Герега, передає кореспондент РБК-Україна.
Зокрема, з Блоку Черновецького у фракцію Партії регіонів перейшов депутат Віталій Журавський. Крім того, не переходячи в іншу фракцію, лави Блоку Черновецького покинули: Михайло Яковчук, Юрій Бійчук, Олександр Драпій, Олег Качкан, Сергій Березенко, Алла Шлапак, Павло Гречківський, Ігор Кононенко, Микола Ламбуцький, Зоя Миронова, Алла Семенюк, Максим Соврасов, Мирон Курилич, Олексій Засенко, Віталіна Шлапак і Ольга Славна.
Секретар Київради Герега зачитала їхні заяви про вихід зі складу фракції Блоку Черновецького на засіданні Київради.
Нагадаємо, 20 квітня на засіданні Київради на посаду секретаря Київради була обрана Галина Герега з фракції "Громадський актив Києва". За таке рішення проголосували 89 з 90 депутатів. Кандидатуру Гереги вніс мер Києва Леонід Черновецький.
Раніше, 19 квітня ц.р. Київрада проголосувала за відставку Олеся Довгого. Таке рішення підтримали 112 депутатів. Напередодні секретар Київради Довгий у сесійній залі міської ради заявив про свою добровільну відставку з посади.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас