Бродський про арешт Пилипишина: У нас всі відразу "хворіють", як тільки потрібно нести відповідальність — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Бродський про арешт Пилипишина: У нас всі відразу "хворіють", як тільки потрібно нести відповідальність

Кримінал
4875
Урядовий уповноважений з дерегуляції господарської діяльності Михайло Бродський упевнений, що екс-глава Шевченківського району Віктор Пилипишин ліг в лікарню, щоб його не затримали. Про це Бродський написав у своєму блогу.
"І кримінальну справу проти нього (Пилипишина - ред.) порушили два тижні тому. Тож у лікарню він ліг не через гіпертонічну кризу чи серцевий напад, а щоб його не затримали. У нас всі відразу "хворіють" як тільки потрібно нести відповідальність... А як "тирити" власність київської громади, так всі здорові", - пише Бродський
За його словами: прокуратура порушила справу проти Пилипишина через те, що при ньому чотири приміщення з комунальної власності Шевченківського району "пішли" за цінами на порядок менше, ніж вони справді коштують.
"Всі забули, що Пилипишин в 2004 році в Київраді очолював фракцію Литвина в більшості Черновецького. А потім отримав Шевченківський район за допомогою голосів Черновецького і при його особистій підтримці", - нагадав Бродський.
Він додав, що потрібно б було до відповідальності притягти всіх, хто причетний до знищення Києва. "Починаючи з Олександра Олександровича Омельченка", - вважає Бродський.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас