Попов: З 2011 р. чорнобильці будуть отримувати 120-150 квартир на рік — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Попов: З 2011 р. чорнобильці будуть отримувати 120-150 квартир на рік

Казна та Політика
297
Київська міська державна адміністрація збільшить обсяги житлового забезпечення чорнобильців у 10 разів. Про це заявив голова КМДА Олександр Попов під час заходів, присвячених вшануванню ліквідаторів аварії та загиблих під час усунення наслідків катастрофи, повідомляє прес-служба КМДА.
"Якщо останніми роками ліквідатори аварії на Чорнобильській АЕС отримували 10-15 квартир на рік, то починаючи з цього року, ми плануємо ці обсяги значно збільшити - до 120-150 квартир на рік", - зазначив Попов.
Він поінформував, що в рамках заходів, присвячених 25-й річниці аварії на Чорнобильській АЕС, міська влада надала 60 квартир сім'ям киян, постраждалих внаслідок катастрофи та розпочала будівництво житлового будинку для чорнобильців.
Крім того, відповідним розпорядженням КМДА передбачено низку інших заходів для підтримки ліквідаторів і постраждалих. Зокрема, виплату матеріальної допомоги постраждалим дітям, які мають інвалідність, постраждалим дітям-сиротам, учасникам ліквідації наслідків аварії на АЕС - інвалідам I групи.
Попов також розповів про плани столичної влади застрахувати ліквідаторів аварії на ЧАЕС в Київській муніципальній лікарняній касі за рахунок міського бюджету.
"Зараз ми вивчаємо можливість виділити з міського бюджету кошти для того, щоб зареєструвати в Київській муніципальній лікарняній касі учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС", - додав голова КМДА.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас