У червні в Крим почнуть курсувати чартерні поїзди з Москви — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У червні в Крим почнуть курсувати чартерні поїзди з Москви

190
З 15 червня в Крим почнуть курсувати чартерні поїзди за напрямками Москва-Євпаторія та Москва-Феодосія.
Про це сьогодні повідомив перший заступник міністра курортів і туризму Криму Олександр Лієв на засіданні Постійної комісії Верховної Ради АРК із санаторно-курортного комплексу і туризму.
За його словами, квитки на ці поїзди не будуть надходити у вільний продаж, оскільки чартери будуть формуватися виключно туроператорами. При цьому, наголосив перший заступник міністра, такі поїзди прямуватимуть практично без зупинок, тому шлях прямування скоротиться приблизно на 7 годин.
Лієв також повідомив, що з метою поліпшення транспортного сполучення між Кримом та іншими регіонами, в цьому році планується відкрити 14 додаткових авіарейсів.
Зокрема, в даний час обговорюється можливість налагодження авіасполучення з Новосибірськом і Єкатеринбургом. Також ведуться переговори про відновлення авіасполучення з Душанбе, досягнуто домовленості про відновлення авіарейсу з Мінськом і т.д.
Нагадаємо, сьогодні Лієв також повідомив, що в травні Міністерство курортів і туризму Криму почне масштабну інвентаризацію кримських пляжів.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас