ООН: Лівії загрожує продовольча криза — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ООН: Лівії загрожує продовольча криза

Казна та Політика
186
Через збройне протистояння лівійських урядових сил і заколотників запаси продовольства в країні не поповнюються в звичайному режимі, повідомила Всесвітня продовольча програма ООН.
"Швидше за все, у випадку продовження зіткнень, кількість людей, які потребують продовольчої допомоги збільшиться", - йдеться в повідомленні каїрського бюро організації.
Делегація ООН, яка повернулася нещодавно з Лівії, з'ясувала, що в східних районах країни, які контролюють повстанці, продовольчі запаси не поповнюються в нормальному режимі, а наявних запасів вистачить лише на два місяці.
"Лівія залежить від імпорту продовольства, і якщо можливості імпортувати продукти не будуть відновлені найближчим часом, то жителі сходу Лівії можуть зіткнутися з нестачею продовольства", - сказано в документі.
На цьому тижні зафрахтоване Всесвітньою продовольчою програмою судно доставило понад 500 тонн продовольчої допомоги в місто Місрата, яке в останні дні стало ареною запеклих боїв сил полковника Муамара Каддафі і озброєних повстанців.
Нагадаємо, 19 квітня Всесвітня продовольча програма ООН почала постачати продовольство жителям Лівії з гуманітарного коридору на заході країни.
За матеріалами:
Взгляд
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас