Львівські податківці погоріли на хабарі в 58 тисяч грн. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Львівські податківці погоріли на хабарі в 58 тисяч грн.

Кримінал
448
На Львівщині працівники управління боротьби з організованою злочинністю та Генпрокуратури викрили двох посадових осіб податкової міліції та податкової інспекції одного з районів Львівської області, які вимагали хабар від директора товариства з обмеженою відповідальністю.
Як повідомляє ЛIГАБiзнесIнформ з посиланням на прес-службу ГУБОЗ, підозрювані вимагали хабар у сумі 50 тис. грн. і $1 тис. за складання позитивного акту перевірки фінансово-господарської діяльності зазначеного товариства.
Першу частину хабара зловмисники отримали 18 квітня цього року в сумі 22 тис. грн. Через кілька днів під час передачі другої частини в розмірі 28 тис. грн. одного з хабарників, а саме начальника відділу податкового контролю юридичних осіб податкової інспекції затримали "на гарячому".
Крім того, оперативниками УБОЗ задокументовано факт отримання 28 тис. грн. хабара заступником начальника податкової міліції у своєму службовому кабінеті, але при проведенні заходів з його затримання в режимному приміщенні податкової міліції останній зник з місця злочину.
Щодо фігурантів Генеральною прокуратурою порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 (одержання хабара у великому розмірі) Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає до десяти років позбавлення волі.
Зараз вживається заходів зі встановлення місцезнаходження та затримання втікача, оголошено його розшук
За матеріалами:
ЛігаБізнесІнформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас