Знижку 10% на ЖКП дадуть усім українцям — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Знижку 10% на ЖКП дадуть усім українцям

Казна та Політика
792
У Попова перенесли терміни введення знижок для хороших платників за комунпослуги. Рада регіонів прийняла низку рішень, які були затверджені Президентом Віктором Януковичем.
Як повідомили "Коментарям" у прес-службі глави держави, зокрема рекомендовано проаналізувати причини зростання заборгованості населення за компослуги та врахувати досвід КМДА із запровадження 10% знижки за своєчасну сплату за послуги.
Також Янукович доручив Кабміну, Раді міністрів Криму, і місцевій влади проаналізувати стан соціально-економічного розвитку регіонів, і за результатами визначити заходи щодо розв'язання виявлених проблемних питань для врахування під час підготовки проекту Державної програми економічного і соціального розвитку на 2012 рік.
Особливу увагу при цьому варто звернути на показники соціальної і гуманітарної сфери.
Необхідно також проаналізувати стан виконавчої дисципліни за перший квартал 2011 року і вжити необхідних заходів для належного виконання указів, розпоряджень і доручень президента, постанов КМУ та власних рішень.
Особливу увагу потрібно приділити вжиттю дієвих заходів щодо забезпечення своєчасної виплати заробітної плати працівникам бюджетних установ і запобігання подальшому зростанню заборгованості з її виплати.
Також серед нагальних завдань - аналіз ефективності запровадження регуляторної реформи на регіональному рівні, посилення роз'яснювальної роботи щодо положень Податкового кодексу, які стимулюють підприємницьку ініціативу населення, модернізацію виробництва та запровадження енергозберігаючих технологій.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас