Янукович рекомендував вирішити питання про заборгованість в ЖКГ з урахуванням досвіду КМДА — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович рекомендував вирішити питання про заборгованість в ЖКГ з урахуванням досвіду КМДА

Казна та Політика
186
Президент України Віктор Янукович рекомендував проаналізувати причини зростання заборгованості населення за житлово-комунальні послуги та вжити необхідних заходів для вирішення зазначеного питання з урахуванням досвіду Київської міської державної адміністрації (КМДА) з впровадження 10% знижки за своєчасну оплату послуг. Про це йдеться у рішеннях ради регіонів, затверджених Януковичем, повідомляє прес-служба Президента.
Також серед пріоритетних завдань названі аналіз ефективності впровадження регуляторної реформи на регіональному рівні, посилення роз'яснювальної роботи щодо положень Податкового кодексу України, які стимулюють підприємницьку ініціативу населення, модернізацію виробництва та впровадження енергозберігаючих технологій.
Крім того, рада вважала за доцільне проаналізувати стан виконавської дисципліни за перший квартал 2011 р. і вжити необхідних заходів щодо належного виконання указів, розпоряджень і доручень Президента України, постанов Кабінету міністрів України і власних рішень.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас