Нардепи не захотіли розслідувати купівлю пентхаусу компанією Ахметова — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нардепи не захотіли розслідувати купівлю пентхаусу компанією Ахметова

Казна та Політика
829
Верховна рада України відмовилася підтримати запит народного депутата Євгена Царькова (фракція КПУ) до президента України Віктора Януковича про створення слідчої комісії з питання банкрутства компанії "Чорноморське морське пароплавство" (ЧМП).
У запиті пропонувалося притягти до кримінальної відповідальності осіб, причетних до банкрутства, а також розслідувати причетність до даної ситуації екс-президента України Леоніда Кравчука.
За даний запит проголосували всього 304 народні депутати із 392.
Крім того, парламент не прийняв запит до президента від позафракційного депутата Олега Ляшка щодо розслідування ситуації з придбанням квартири в центрі Лондона за 220 мільйонів євро компанією System Capital Management, яка належить народному депутату Ринату Ахметову. За даний запит проголосувало всього 12 народних депутатів.
Державна судноплавна компанія "Чорноморське морське пароплавство" за часів СРСР мала в своєму розпорядженні флот у 400 суден. У 1990-і роки більшість кораблів були передані офшорним компаніям або продані на аукціонах за борги.
Як повідомлялося, власником 3-поверхового пентхаусу в лондонському комплексі One Hyde Park з видом на Гайд-парк, який був придбаний за рекордну для Британії суму, виступила компанія ЗАТ "Систем Кепітал Менеджмент" (СКМ), що належить Ринату Ахметову. < / p>
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас