"Ощадбанк" готовий почати перші виплати вкладів "Родовід Банку" вже 22 квітня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Ощадбанк" готовий почати перші виплати вкладів "Родовід Банку" вже 22 квітня

Кредит&Депозит
1557
20 квітня 2011 АТ "Родовід Банк" здійснив передачу реєстру вкладів у ВАТ "Ощадбанк" на суму близько 3,8 млрд грн. Про це FINANCE.UA повідомила прес-служба Міністерства фінансів України.
"Ощадбанк" готовий почати перші виплати вкладів вже 22 квітня, - говориться в повідомленні.
Створений контакт-центр для вкладників, яким вже оброблено понад 50 тисяч телефонних звернень. Також на веб-сайті банку відкрита окрема сторінка, на якій можна отримати інформацію про місце виплати вкладів. Як повідомили в Мінфіні, такою можливістю скористалися вже близько 20 тисяч осіб.
"Таким чином, з боку держави створено всі умови для захисту інтересів вкладників шляхом забезпечення своєчасної виплати вкладів фізичних осіб та відповідного виконання спільної постанови Кабінету Міністрів України і Національного банку №323 "Про взаємодію Кабінету Міністрів України і Національного банку України щодо відчуження публічним акціонерним товариством "Родовід Банк" зобов'язань перед фізичними особами за вкладами і активів відкритому акціонерному товариству "Державний ощадний банк України", ухваленої 30 березня 2011 року", - говориться в повідомленні Мінфіну.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас