Нові інвестиційні проекти, нестандартні бізнес-ідеї - учасники Клубу приватних інвесторів "Startup.ua" провели чергову зустріч — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нові інвестиційні проекти, нестандартні бізнес-ідеї - учасники Клубу приватних інвесторів "Startup.ua" провели чергову зустріч

1116
14 квітня 2011 відбулися чергові збори Клубу приватних інвесторів "Startup.ua". До уваги інвесторів була представлена серія цікавих, і в якійсь мірі навіть нестандартних бізнес - ідей в галузі телекомунікацій, систем безпеки, фармацевтики, шоу-бізнесу.
Відкрив збори інвестиційний проект "Ейва". "Ейва" - співачка, молода зірка українського шоу-бізнесу. Вона - ідеолог власного проекту, автор музики і слів своїх пісень. Інвестиції в сумі 310 тисяч доларів, які потрібні їй для розкрутки, "Ейва" планує відшкодувати за два роки.
Не менш цікавим був також проект "Qubic Telecom: Sponsored Calls" Інвестиційна ідея проекту - дзвінок за рахунок рекламодавця. Продуктом даного проекту є сервісна платформа, яка дозволяє абонентам оператора здійснювати безкоштовні дзвінки в обмін на прослуховування ними рекламних повідомлень.
Автор проекту "Vending Machines" презентував ідею побудови та обслуговування мережі торгових автоматів для продажу безрецептурних ліків і супутних товарів. У порівнянні з аптеками, такі машини мають ряд переваг серед яких: низька вартість, низькі експлуатаційні витрати, створення мережі для жителів сільської місцевості, невелика кількість співробітників для обслуговування і т.д.
Привернув увагу інвесторів також інтернет-проект "BEST.ua". "BEST.ua" - це сайт з відгуками клієнтів про заклади Києва та інших міст України. Він був запущений у жовтні 2010 року. У проект вже вкладено $100 000, зараз відвідуваність сайту становить понад 1500 осіб на день. Над ресурсом працює професійна команда, він займає високі позиції в Google. Ще $ 350 000 необхідні для того, щоб захопити нішу відгуків Yelp.com на ринку України з подальшим виходом на ринки Росії, Казахстану та інших російськомовних країн.
Цікавим був також проект "Системи охорони автомобілів (СОА)". Його основна ідея - модернізувати перше з 1992р. підприємство в Україні по розробці і виробництву систем охорони автомобілів (СОА) та додаткового обладнання. Автори проекту мають завершені запатентована розробки. Для реалізації ідеї необхідні інвестиції в сумі 4 000 000 грн.
Автор інвестиційного проекту "MoneyMania" презентував бонусну коаліційну програму лояльності покупця, яка вирішує завдання утримання та залучення покупця для операторів ринку В2С. Проект має ряд переваг: реалізація бонусів у магазинах партнерської мережі, єдиний облік покупок, здійснених в будь-якому магазині партнерської мережі, можливість інтеграції з інтернет-проектами і т.д. Крім того, в даному сегменті відсутня пряма конкуренція.
Презентація одного проекту тривала 10 хвилин, сім з яких відводилося безпосередньо на презентацію і три - на запитання присутніх. Під час фуршету, де всі зібралися після офіційної частини, автори ідей проектів мали можливість поспілкуватися з інвесторами вже у неформальній обстановці.
Ще одним пікантним моментом зустрічі стало визначення проекту - фаворита серед усіх презентованих ідей. Так, за результатами анкетування проведеного під час засідання, найбільш цікавою ідеєю для присутніх став проект "BEST.ua", друге і третє місця посіли відповідно проекти "Qubic Telecom" і "Ейва".
Обговорення презентованих проектів, тривалі дискусії, нові спільні ідеї - так закінчилася чергова зустріч Клубу приватних інвесторів "Startup.ua".
За матеріалами:
Стартап.юа
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас