Шварценеггер може стати президентом ЄС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Шварценеггер може стати президентом ЄС

413
Шварценеггеру радять балотуватися на пост президента ЄС.
За словами радника Шварценеггера Террі Тамміна, через кілька років Європі знадобиться особистість, яка зуміє її об'єднати.
"Французи не хочуть бачити на посаді президента німця, а німці - італійця. То як щодо людини, яка народилася в Європі, виїхала до Америки і може стати новим Вашингтоном або Джефферсоном об'єднаної Європи?", - зазначив він.
Наразі Шварценеггер займається благодійністю, пише книгу і подумує над зйомками в сіквелі хіта 1994 року "Правдива брехня".
Нагадаємо, Шварцнеггера обрали на посаду губернатора сім років тому, після того, як він пообіцяв поліпшити економічний стан Каліфорнії. Однак проблеми в економіці одного з найбільших американських штатів під його керівництвом лише наростали, а його популярність серед виборців падала.
Водночас, Шварценеггер заслужив повагу захисників природи, представивши на території Каліфорнії найжорсткіші у США закони в боротьбі з глобальним потеплінням.
Шварценеггер обирався губернатором Каліфорнії два терміни поспіль і, за законодавством штату, не міг виставляти свою кандидатуру на виборах. На початку січня 2011 року він покинув цей пост.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас