Путін: Уряд уважно стежить за процесом приєднання Росії до СОТ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Путін: Уряд уважно стежить за процесом приєднання Росії до СОТ

154
Уряд РФ уважно стежить за процесом приєднання країни до СОТ, відстоюючи національні інтереси. Про це в середу заявив прем'єр-міністр Володимир Путін, виступаючи в Держдумі з заключним словом після річної звіту уряду.
"Є тут засідка. Нам потрібно дуже уважно дивитися за процесом приєднання, - зазначив прем'єр. - Уважно потрібно слідкувати. Ми намагаємося так і діяти. Там йде боротьба з кожної позиції".
Путін підкреслив, що Росія не випадково веде переговори щодо вступу до СОТ 17 років. "Якби ми зробили так, як наші деякі сусіди, - здали позиції, обнулили, скажімо, позиції по завезенню авіаційної техніки, - тоді сьогодні просто б не говорили про відродження авіапрому. Якби обнулили позиції з автомобільного транспорту, скажімо, з вантажівок і так далі, - не говорили б сьогодні про відродження автопрому. Здали б позиції з сільського господарства, тоді нема про що було б говорити з підтримки сільгоспвиробника", - сказав прем'єр.
"Ми цього не зробили. Наш митний захист у два рази сьогодні вищий, ніж, скажімо, в України", - відзначив Путін, підкресливши, що це - реальний результат роботи на цьому напрямку.
За матеріалами:
Банки.ру
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас