Тимошенко тепер тричі "невиїзна"? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко тепер тричі "невиїзна"?

Енергетика
458
Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявляє, що проти неї в черговий раз застосовано підписку про невиїзд у якості запобіжного заходу.
"У цю хвилину оголошують мені третю "підписку про невиїзд". Тепер я вже тричі невиїзна. Це ж треба так боятися. слабенька у нас мафія", - написала Тимошенко на своїй сторінці на Twitter, повідомляє її персональний сайт.
Також вона заявляє, що слідчі Генеральної прокуратури під час допиту відхилили її подання про притягнення адвоката Сергія Власенка у справі за обвинуваченням у перевищенні нею службових повноважень при підписанні газової угоди з Росією в 2009 році.
"Під час минулої зустрічі з Нечвоглодом (слідчий Генпрокуратури з особливо важливих справ - ред.) мені дали згоду на залучення ще одного захисника Власенка, зараз в грубій формі мені відмовили", - підкреслила Тимошенко.
Вона додала, що проведення допиту фіксується на відеокамеру. "Допитують мене два слідчі - Нечвоглод і Пушкар, ще один знімає на відео. Зараз в грубій формі забороняють мені користуватися iPad", - повідомила екс-прем'єр.
Нагадаємо, лідер партії "Батьківщина" вважає безпідставними звинувачення у перевищенні нею повноважень за часів її прем'єрства.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас