Євро-2012: Стартувала квиткова лотерея — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Євро-2012: Стартувала квиткова лотерея

Казна та Політика
335
Сьогодні в УЄФА стартувала лотерея для визначення щасливих вболівальників, які отримають право на викуп квитків на матчі Євро-2012. Як відомо, розіграш євротікетів відбудеться за закритими дверима в штаб-квартирі футбольного союзу.
З 1 по 31 березня в УЄФА надійшло майже 12 мільйонів замовлень на квитки Євро. В середньому конкурс складає 20 осіб на 1 квиток.
"У присутності нотаріуса лотерею проводить спеціальна комп'ютерна програма. Лотерея триватиме до 22-го квітня включно. Про її результати УЄФА повідомить кожному вболівальнику, який замовив перепустку", - повідомили в МОК.
Оскільки йдеться про заявки на різні поєдинки і тікети з різними ціновими категоріями, всього буде проведено розіграші на кожен з 31 матчів по кожній з трьох категорій окремо.
До кінця місяця інформацію на поштову скриньку отримають всі кандидати, які зареєструвалися на офіційному сайті УЄФА і зробили замовлення. Готуючи до продажу близько 1,4 млн квитків, УЄФА підкреслює, що розраховує на 95%-у відвідуваність матчів. Якщо від загальної кількості відняти такі категорії, як родина УЄФА, VIP-гості, пакети гостинності, інформаційні партнери, комерційні особи, національні федерації, у вільний продаж надійде тільки 41%, тобто 500 тисяч квитків.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас