У Хосні Мубарака не виявилося рахунків за кордоном — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Хосні Мубарака не виявилося рахунків за кордоном

Валюта
503
Комітет з адміністративного контролю, який вивчав фінансові статки екс-президента Єгипту та його найближчого оточення, з'ясував, що Хосні Мубарак не має банківських рахунків за кордоном.
Мубарак виявився найбільш "бідним" серед членів своєї сім'ї, повідомляють РІА Новини.
В оприлюдненій доповіді комітету сказано, що найбагатшим в родині екс-президента є його старший син, великий бізнесмен Аля. За ним, за розміром статків, йде молодший син Гамаль та дружина Мубарака Сюзанна.
При цьому з'ясувалося, що закордонних рахунків немає не тільки в Мубарака, але й у членів його родини. Також ні сини, ні дружина екс-президента не мають нерухомості за кордоном. Вся нерухомість родини колишнього єгипетського лідера перебуває в Єгипті, переважно в Каїрі, Олександрії та Шарм-ель-Шейху, а рахунки відкриті в банках Єгипту в єгипетських фунтах.
Тим не менш, слідчі комітету вважають, що статки екс-президента, накопичені ним та його родиною за час перебування при владі в Єгипті, значно перевищує доходи Мубарака на посаді глави держави, і мають намір найближчим часом допитати колишнього главу держави, синів і дружину про походження коштів.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас