Росія погодилася погасити борги ЧФ по зарплаті — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Росія погодилася погасити борги ЧФ по зарплаті

203
Російська Федерація погасить борги підприємств російського Чорноморського флоту із заробітної плати в Севастополі та протягом 2-х років побудує в Козачій бухті 1265 квартир для сімей військовослужбовців, заявив голова Севастопольської міської державної адміністрації Валерій Саратов, посилаючись на досягнуту угоду з російською стороною.
"Підписаний договір про будівництво житла для російських військовослужбовців. Це 1265 квартир, які будуть побудовані протягом двох років у бухті Козача. Там великі обсяги, і тепер нашим будівельникам належить освоїти ці гроші", - сказав Саратов журналістам на прес-конференції в понеділок, повідомляє прес-служба Севастопольської міськдержадміністрації.
За твердженням градоначальника, "російське Міністерство оборони погасило також поточні борги підприємств Чорноморського флоту. Практично закриті всі борги із заробітної плати Федерального державного унітарного підприємства "771 ремонтний завод засобів зв'язку Чорноморського флоту" Міноборони Росії. До 25 квітня передбачається, що будуть закриті борги із зарплати по 13 судоремонтному заводу ЧФ Міністерства оборони РФ". "В нас було поточних боргів по підприємствах Чорноморського флоту близько 5 мільйонів (гривень, - ред.), вони закриються. Ще 5,7 мільйона - це старі борги Будівельного управління Міністерства оборони Росії. Є ще борги близько 12 мільйонів у пенсійний фонд. Якщо ці борги будуть закриті, то в нас встановляться добрі економічні відносини з Чорноморським флотом", - відзначив Саратов.
За словами керівника виконавчої влади, вирішена також ситуація навколо будинку по вулиці Кесаєва, 10, який не був добудований Будівельним управлінням Чорноморського флоту, хоча свого часу гроші цим управлінням були зібрані. "Ми будемо уважно відслідковувати, щоб зобов'язання Будівельного управління були виконані, люди отримали квартири, тому що в нас немає ніякого механізму, щоб добудувати будинок, на який Чорноморський флот збирав пайові внески", - наголосив Саратов.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас