Влада Мексики оштрафувала стільникову компанію Telcel Сліма на 1 млрд дол — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Влада Мексики оштрафувала стільникову компанію Telcel Сліма на 1 млрд дол

Казна та Політика
175
Мексиканська влада оштрафувала найбільшу стільникову компанію країни, що належить найбагатшій людині планети. Radiomovil Dipsa - Telcel - мультимільярдера Карлоса Сліма повинна буде заплатити 1 млрд дол, повідомляє радіо "Маяк".
Федеральна комісія з конкуренції вважає, що оператор мобільного зв'язку систематично завищує тарифи на послуги роумінгу та вхідних дзвінків для інших компаній стільникового зв'язку, що працюють в Мексиці. Крім того, компаніям America Movil і Telcel, які є лідерами телекомунікаційного ринку в Мексиці, ставляться в провину завищені тарифи на послуги наземного телефонного зв'язку, які вони надають своїм конкурентам. Керівники Telcel відкинули висунуті звинувачення і заявили, що звернуться до суду для захисту своїх інтересів.
Корпорація Telcel контролює 92% мережі національних дротових телекомунікацій, а його компанія America Movil здійснює контроль 70% активів у сегменті мобільного зв'язку в Мексиці.
Мексиканець Слім, основою бізнесу якого є телекомунікаційний ринок Мексики і країн Латинської Америки, за підсумками 2010 р. утримав титул найбагатшої людини в світі. Статки Сліма оцінюються в 74 млрд дол. Цього року Слім оголосив, що інвестує 8,3 млрд дол в телекомунікаційні сфери 19 країн Латинської Америки.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас