На Великодньому ярмарку зірки розмалюють 26 метрових писанок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На Великодньому ярмарку зірки розмалюють 26 метрових писанок

68
Напередодні християнського свята Великодня з 13 по 16 квітня в столичному Українському домі пройде ІІІ Всеукраїнський благодійний Великодній ярмарок.
Під час урочистого відкриття ярмарку відбудеться безпрецедентна акція "Великдень. Традиції регіонів об'єднують Україну", повідомляє Ліга.
Під час ярмарку відомі українські політики, зірки шоу-бізнесу, спортсмени та інші видатні особистості разом з дітьми та гостями заходу розмалюють 26 метрових писанок, на яких буде відбитий неповторний колорит і культурне багатство кожного регіону країни.
Для створення ескізів писанок організатори використовували народні орнаменти, притаманні традиціям українського мистецтва виготовлення писанок Х-ХІ століть. Кожна з них буде оформлена розписом, характерною для області, яку презентує.
Писанки експонуватимуться протягом всього ярмарку в Українському домі, а потім їх зможуть побачити зарубіжні гості, які відвідають нашу країну під час проведення фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу Євро-2012.
До участі у Великодньому ярмарку запрошені представники всіх областей України, кожен з яких на своєму святково оформленому стенді в кращих народних традиціях продемонструє підготовку регіону до Великодніх свят, представить продукцію підприємств харчової та переробної промисловості, виробників сувенірної продукції, досягнення майстрів народно-декоративного мистецтва.
Нагадаємо, з 21 квітня по 2 травня 2011 року на території Національного Києво-Печерського історико-культурного заповідника пройде Благодійний ярмарок Великодній кошик.
За матеріалами:
ЛігаБізнесІнформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас