Черговий білоруський банк - найбільший державний Беларусбанк - обмежив операції по пластику — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Черговий білоруський банк - найбільший державний Беларусбанк - обмежив операції по пластику

Кредит&Депозит
1017
Черговим білоруським банком, що встановив обмеження за операціями з пластиковими картками, став найбільший в країні державний Беларусбанк. Про це повідомляє ІА REGNUM з посиланням на офіційний сайт кредитної організації.
У прес-релізі банку наголошується, що з 12 квітня він обмежив зняття готівкових грошових коштів за межами Білорусії з пластикових карток, оформлених з відкриттям картрахунку в білоруських рублях (у тому числі мультивалютних). Ліміт встановлений у розмірі 200 доларів (в еквіваленті) на період 24 годин.
Обмеження стосуються і зняття валюти "у пристроях ВАТ "АСБ Беларусбанк" та інших банків, а також безготівкових операцій в іноземній валюті в пристроях інших банків на території Білорусії з використанням особистих дебетових банківських пластикових карток ВАТ "АСБ Беларусбанк", призначених для використання лише в Білорусі, а також міжнародних банківських пластикових карток, оформлених з відкриттям картрахунку тільки в білоруських рублях".
Прес-служба банку повідомила, що "припинено відкриття картрахунку в білоруських рублях при оформленні нових особистих дебетових мультивалютних міжнародних банківських пластикових карток, а також до вже раніше оформлених зазначених карток з відкриттям картрахунку в доларах США (долари США і євро)".
Як повідомлялося, деякі білоруські банки в 20-х числах березня обмежили операції за пластиковими картками. Операції на території Білорусії здійснюються тільки в білоруських рублях; заборонені або обмежені операції за межами Білорусії.
На початку квітня курс білоруського рубля в платіжних системах EasyPay і WebMoney відрізнявся від офіційного курсу Нацбанку Білорусії майже вдвічі.
За матеріалами:
Банки.ру
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас