"Укрпостач-Нафтотрейд" виграв тендер "Укрзалізниці" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укрпостач-Нафтотрейд" виграв тендер "Укрзалізниці"

Енергетика
544
ДП "Укрзалізничпостач" за результатами тендеру 31 березня уклав ряд угод на постачання дизельного палива на суму 1,72 мільйона гривень. Всі угоди укладено з ТОВ "Укрпостач-Нафтотрейд" (Луцьк). Про це повідомляється у "Віснику державних закупівель".
Тендер проведений після того, як "Укрзалізниця" в лютому звернулася до Міністерства енергетики з проханням про пошуки нового постачальника, оскільки колишній не виконує термінів поставки. На той момент постачальниками дизпалива були ТОВ "Укрпостач-Нафтотрейд" і ТОВ "Континент Нафто Трейд", які в січні стали переможцями відповідного тендеру "Укрзалізничпостач" на суму 1,91 мільярда гривень.
"Укрпостач-Нафтотрейд" створено в травні 2004 року, його основним видом діяльності є оптова торгівля паливом. На кінець 2010 року єдиним власником компанії була кіпрська "ОВГ Оіл Вест Лімітед" (OWG Oil West Limited). У 2008 році "Вест Ойл Груп" здавало в оренду власні автозаправні станції та нафтобази ТОВ "Континіум-Галичина" (бренд WOG).
Група "Континіум" володіє однією з найбільших у країні мережею автозаправних станцій під брендом WOG, її співвласником є ​​бізнесмен Ігор Єремєєв. Раніше Ігор Єремєєв був першим заступником голови Народної партії Володимира Литвина.
ДП "Укрзалізничпостач" створено в 1992 році, є найбільшим постачальником продукції спеціального залізничного призначення, а також продукції загального призначення. Зокрема, закуповує для потреб залізниці нафтопродукти.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас