Тимошенко: Є зв'язок між порушенням ще однієї справи і візитом Путіна — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко: Є зв'язок між порушенням ще однієї справи і візитом Путіна

Кримінал
1198
Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко пов'язує повідомлення про порушення проти неї ще однієї кримінальної справи з приїздом в Україну у вівторок російських високопоставлених чиновників.
"Все це робиться під чергові політичні події. Єдине, чого я побоююся, що так спішно сьогодні оголошували про нову кримінальну справу щодо газових угод для того, щоб завтра під прикриттям нібито неправильно підписаних газових угод продовжувати здавати українські національні інтереси, в тому числі закривати шлях до Зони вільної торгівлі з ЄС", - заявила вона.
"Я думаю, що коли вони найближчим часом будуть оголошувати, що Україна входить до Митного союзу, вони будуть говорити, що "знову винна невістка", тому що вона підписала не такі газові угоди", - додала Тимошенко.
Опозиційний політик назвала це "театром політичного абсурду".
"Я думаю, що на цьому факті ви всі добре бачите, що все це фальсифікується, все це порожній піар. Все це робиться не в прокуратурі, а в кабінеті Януковича (президента України Віктора Януковича)", - також сказала вона.
Тимошенко в черговий раз завила, що всі справи проти неї сфабриковані. На питання, чи запрошували її сьогодні в прокуратуру, політик повідомила, що згідно з постановою слідчого вона повинна бути в прокуратурі щодня з 9.00 до 18.00 для ознайомлення з матеріалами справи, а точний час обговорюється зі слідчим. При цьому Тимошенко не дала точної відповіді на питання, чи прийде вона в прокуратуру.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас