Секретаря Київради Довгого можуть посадити за бійку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Секретаря Київради Довгого можуть посадити за бійку

Кримінал
604
Команда Януковича продовжує корекцію Київради. Після затримання Комарницького, лідера Блоку Черновецького, справу можуть порушити і проти секретаря Київради Олеся Довгого. Приводом може стати бійка в залі міської ради 7 грудня 2006 року.
У разі порушення справи, на час слідства Довгого можуть відсторонити від виконання обов'язків. Тоді Київрада зможе обрати тимчасового голову, повідомляє газета Сегодня.
"Проблеми почалися після того, як у Олеся з'явився прямий доступ до президента, що не сподобалося високим кураторам КМДА з адміністрації президента. А конфлікт загострився після того, як Довгий відмовився проштовхнути через Київраду рішення про кредит в 2,5 млрд. гривень під високі відсотки, а також приватизацію низки КП на користь провладної команди - наприклад, "Київспецтрансу", - розповів газеті один із депутатів Київради. За його даними, більшості для зняття Довгого поки немає.
Бійка п'ятирічної давності, в організації якої можуть звинуватити Довгого, виникла, коли опозиція спробувала заблокувати трибуну під час виступу мера. До зали, минаючи охорону, під виглядом депутатів проникли міцні хлопці спортивної статури. У результаті бійки постраждали двоє представників депутатського корпусу.
8 квітня співробітники Генеральної прокуратури затримали голову фракції Блоку Черновецького в Київраді Дениса Комарницького.
Напередодні голова КМДА Олександр Попов звинуватив керівництво Київради в пособництві у розкраданні землі і власності міста.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас