Харківський бізнесмен на дитбудинку заробив 234 тис. грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Харківський бізнесмен на дитбудинку заробив 234 тис. грн

Кримінал
331
У Харківській області директор підприємства, яке виконувало підрядні роботи з капітального ремонту та реконструкції одного з дитячих будинків-інтернатів, привласнив 234 тисячі гривень.
Як повідомили "Главреду" в ​​прес-службі МВС, даний бізнесмен, зловживаючи службовим становищем, умисно завищив фактичний обсяг виконаних робіт і вніс до актів прийому-передачі фіктивні дані. Таким чином він поклав до власної кишені майже 234 тисячі гривень державних коштів, виділених дітям.
За матеріалами Управління боротьби з організованою злочинністю, Харківською міжрайонною прокуратурою порушено кримінальну справу за ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України (Привласнення або розтрата чужого майна, яке було ввірене особі чи перебувало в її віданні, вчинені в особливо великих розмірах або організованою групою). Санкція цієї статті передбачає позбавлення волі строком від семи до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю строком до трьох років та з конфіскацією майна.
За матеріалами:
Главред
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас