Чисельність працівників Мін'юсту скорочено на 17% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чисельність працівників Мін'юсту скорочено на 17%

Казна та Політика
154
У рамках адміністративної реформи 8 квітня ц.р. міністр юстиції Олександр Лавринович затвердив нову структуру апарату міністерства, згідно з якою чисельність працівників Мін'юсту скорочено на 17%, передає прес-служба Мін'юсту.
Як повідомив міністр юстиції, в результаті реформування відбулася оптимізація структури органу, зокрема, в Мін'юсті вдвічі зменшено кількість підрозділів. Чисельності працівників апарату скорочено на 17%.
Крім того, структури реорганізовані з урахуванням нових функцій міністерства. Міністр нагадав, що президентським указом на Міністерство юстиції покладені додаткові функції як центрального засвідчувального органу системи електронного цифрового підпису та формування політики з питань банкрутства.
Мін'юст України є також головним органом у системі центральних органів виконавчої влади щодо формування і забезпечення реалізації державної правової політики, щодо формування і забезпечення реалізації політики у сфері архівної справи, діловодства і створення та функціонування державної системи страхового фонду документації, у сфері виконання кримінальних покарань, у сфері захисту персональних даних, у сфері організації примусового виконання рішень судів та інших органів (посадових осіб), з питань державної реєстрації актів громадянського стану, з питань державної реєстрації прав на нерухоме майно та їх обтяжень, з питань державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців, з реєстрації (легалізації) об'єднань громадян, інших громадських формувань, статутів, друкованих ЗМІ та інформаційних агентств як суб'єктів інформаційної діяльності.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас