У Криму правоохоронці вилучили у контрабандистів ювелірних виробів на 60 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Криму правоохоронці вилучили у контрабандистів ювелірних виробів на 60 млн грн

Кримінал
359
У Криму співробітниками Управління боротьби з організованою злочинністю Головного управління МВС України в Криму спільно з прокуратурою АРК та співробітниками відділу прикордонної служби в Євпаторії затримано членів злочинної групи, які займалися контрабандним ввезенням на територію півострова ювелірних виробів, передає кореспондент РБК-Україна.
Як повідомив відділ зі зв'язків з громадськістю Головного управління МВС в Криму, 7 квітня в Євпаторійському морському торговому порту після проходження митного контролю були затримані члени екіпажу судна, що здійснював рейс з Туреччини, які приховали від митників контрабандний вантаж ювелірних виробів на загальну суму близько 60 млн грн.
Під час обшуків на теплоході і в місцях проживання затриманих було виявлено та вилучено ювелірні прикраси із золота загальною вагою близько 340 кг, а також значні суми грошей у національній та іноземній валюті. В даний час слідчим відділом прокуратури Криму порушено кримінальну справу за ознаками складу злочину, передбаченого ст. 201 КК України (контрабанда). Підозрювані затримані.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас