КМДА: У березневих платіжках за послуги ЖКГ вже включені знижки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

КМДА: У березневих платіжках за послуги ЖКГ вже включені знижки

768
У платіжках за березень загальна сума рахунки за житлово-комунальні послуги вже включає суму знижки. Про це FINANCE.UA повідомила прес-служба Київської Міської Державної Адміністрації.
"У зв'язку з численними зверненнями мешканців міста щодо розрахунків за спожиті житлово-комунальні послуги в березні 2011 року в частині застосування тарифу зі знижкою, комунальне підприємство "Головний інформаційно-обчислювальний центр" повідомляє: на розрахункових рахунках сума знижки вже врахована в загальній сумі "Нараховано", тобто віднімати її не потрібно", - йдеться в повідомленні КМДА.
Нагадаємо, що в столиці з лютого місяця 2011 року для здійснення розрахунків з населенням за спожиті послуги застосовуються тарифи в залежності від терміну оплати (не пізніше або після 20 числа місяця, наступного за розрахунковим).
Щоб жителям міста було зрозуміло, які тарифи застосовані, з урахуванням відповідної знижки чи ні, а також, яку суму власне становить знижка, у рахунках на оплату послуг ЖКГ, друкується додатковий інформаційний блок.
Він виглядає приблизно так:
За березень місяць застосовуються тарифи до 20 числа. (Знижка XX, XX грн)
або
За березень місяць застосовуються тарифи після 20 числа.
У КП ГІОЦ підкреслюють, що загальна сума в платіжках («нараховано») вказана вже з урахуванням знижки й віднімати суму знижки від загальної суми не потрібно.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас