Чорновіл: Виправдального вироку для Кучми не буде — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чорновіл: Виправдального вироку для Кучми не буде

Кримінал
775
Народний депутат Верховної ради України Тарас Чорновіл вважає, що для другого президента Леоніда Кучми не буде виправдального вироку у справі про вбивство журналіста Георгія Гонгадзе. Про це він заявив сьогодні журналістам на прес-конференції.
"Я думаю, що виходити на завершення справи за Георгієм Гонгадзе якимсь чином доведеться. Після того, як відкрито справу стосовно Кучми і пролунали звинувачення, просто зупинитися і повернутися до того факту, що винен Пукач, вже неможливо", - зазначив Чорновіл. На його думку, в цій справі має бути якесь завершення, передає ЛІГАБізнесІнформ.
"Чи назвуть чи безпосередніх замовників справи, чи організують все в такий спосіб, що Кучма вчинив дії, які виглядали як підбурювання, але прямого складу злочину не мали, а далі все буде переведено на Фере і на Кравченко, мені сказати важко. Але, напевно, виправдального вироку для Леоніда Кучми вже не буде. Я думаю, що за Кучмою справа може закінчитися закриттям за нереабілітуючими обставинами, виходячи з того ж терміну давності, оскільки прямої причетності до вбивства встановлено не буде", - сказав Чорновіл.
За матеріалами:
ЛігаБізнесІнформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас