Азаров доручив міністрам знайти нові аргументи для зниження цін на російський газ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров доручив міністрам знайти нові аргументи для зниження цін на російський газ

Енергетика
308
Прем'єр-міністр Микола Азаров доручив першому віце-прем'єру Андрію Клюєву і міністру енергетики та вугільної промисловості Юрію Бойко підготувати додаткові аргументи перегляду формули ціни на російський газ. Про це він заявив, на засіданні уряду, повідомила прес-служба Кабміну.
"Враховуючи те, що з наступного тижня ми плануємо провести засідання Міжурядового українсько-російського комітету з питань економічного співробітництва, доручаю Першому віце-прем'єру Клюєву, який відповідає в тому числі за російський напрямок, і Міністру енергетики та вугільної промисловості Бойко, запропонувати додаткові аргументи, щоб переглянути угоду про постачання газу з Російської Федерації", - сказав Азаров.
Він підкреслив, що питання перегляду ціни на газ з Росією є актуальним в контексті ситуації на світових ринках.
"Зростання вартості нафтопродуктів як ніколи підвищує актуальність перегляду формули ціни на газ, це спадщина в'яже нас по руках і ногах", - підкреслив Азаров.
Прем'єр запевнив, що уряд буде постійно відслідковувати ситуацію на світовому ринку нафтопродуктів і своєчасно вживати необхідних заходів, щоб уникнути цінової нестабільності.
Нагадаємо, що 12 квітня прем'єр РФ Володимир Путін має намір відвідати Україну з робочим візитом.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас