В Китаї коза навчилась ходити на передніх ногах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Китаї коза навчилась ходити на передніх ногах

62
В Китаї, коза, що народилася без задніх ніг, стала місцевою знаменитістю після того, як навчилася ходити на передніх ногах, передає OrangeNews.
Лві Шанлу, власник кози Ян Ян каже, що тримісячна коза може тричі оббігти його двір без зупинок.
Шанлу, якому 61 рік, живе в селищі Хексінг, що в провінції Ляонін. Коли коза народилась з маленькими пнями заміть задніх ніг, Л.Шанлу сумнівався, що вона виживе.
"Вона пробувала вставати, але після багатьох спроб, їй цене вдавалося, і єдине, що коза могла робити - це лежати на землі", - сказав Шанлу.
"Ми наполегливо працювали, щоб доглядати за нею. Моя дружина і я по черзі несли її до матері, щоб годувати грудним молоком, і ми очікували, що вона зможе вижити і стати сильною та вольовою".
Цао Юлан, дружина Шанлу додала: "Це було дійсно розпачливо. Вона вставала, падала і вдарялася об землю, а потім пробувала ще і ще. Я не могла на це дивитись".
Шанлу вирішив допомогти Ян Ян, навчаючи її ходити на передніх ногах. Кожен день, він допоміг їй встати і водив її по двору. Через місяць Ян Ян змогла зробити це сама.
"Тепер вона ходить зі своєю мамою щодня. Мені вже 61 рік, але я ще ніколи не бачив і не чув про такі речі", - додав Шанлу.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас