Другий етап адмінреформи може початися з дня на день — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Другий етап адмінреформи може початися з дня на день

Казна та Політика
391
Глава Адміністрації Президента Сергій Льовочкін прогнозує, що другий етап адміністративної реформи пройде в квітні-вересні.
Про це він сказав на брифінгу.
За словами Льовочкіна, найближчим часом будуть проходити скорочення структур обласних державних адміністрацій для оптимізації їхньої роботи.
"Таке скорочення відбудеться, як це прийнято зараз називати, в рамках другого етапу адміністративної реформи, і вона запланована Президентом на 2 і 3 квартал 2011 року", - сказав Льовочкін.
Глава Адміністрації зазначив, зокрема, в рамках адмінреформи буде обмежено кількість заступників голів обласних державних адмістрацій, і кожен голова зможе мати не більше 1 першого заступника і 2 заступників.
Він підкреслив, що це дозволить значно зекономити бюджетні кошти.
Як повідомляло агентство, у грудні 2010 року експерти прогнозують скорочення функцій міністерств під час другого етапу проведення адміністративної реформи.
При цьому Міністр юстиції Олександр Лавринович прогнозував реорганізацію Адміністрації, Ради національної безпеки і оборони, місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування під час другого етапу адміністративної реформи.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас