Хакери викрали базу даних клієнтів Citigroup, Barclaycard і JP Morgan — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Хакери викрали базу даних клієнтів Citigroup, Barclaycard і JP Morgan

Кримінал
676
Хакери викрали базу даних клієнтів компаній Citigroup, Barclaycard, JPMorgan Chase і AbeBooks - "дочки" Amazon, йдеться в повідомленні, опублікованому на сайті видання The Daily Telegraph в ніч на вівторок.
Атаці зловмисників піддався поштовий сервер американської компанії Epsilon, що займається дослідженням онлайн-ринку. За даними компанії, в результаті хакерської атаки, яка була проведена 30 березня, було викрадено лише імена та адреси електронних скриньок клієнтів, фінансова інформація не постраждала.
Найчастіше зловмисники використовують здобуті таким способом дані для розсилки спаму. Тим не менш, компанії, які так чи інакше постраждали від дій хакерів, вже попередили своїх клієнтів про те, щоб вони не залишали свої особисті дані та відомості про рахунки на сторонніх сайтах, якщо їм буде запропоновано це зробити навіть від імені самих компаній.
The Daily Telegraph зазначає, що вчинене викрадення даних може стати найбільшим в історії, оскільки до рук зловмисникам потрапили адреси мільйонів користувачів Інтернету.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас