Податкова АРК викрила факт незаконного продажу майна вартістю 71 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Податкова АРК викрила факт незаконного продажу майна вартістю 71 млн грн

Кримінал
241
Податкова служба АР Крим виявила факт незаконного продажу майнового комплексу вартістю майже 71 млн грн, що належав Міністерству оборони України. Про це повідомляє прес-служба податкової служби.
Як з'ясувалося, керівник одного з державних підприємств Міністерства оборони України разом з іншими посадовими особами безпідставно занизили вартість майнового комплексу на 17,5 млн грн і продали без дозволу керівництва відомства. Отримавши кошти, зазначена особа витратила понад 12 млн грн на свій розсуд у фінансово-господарській діяльності підприємства.
За фактом легалізації незаконних доходів порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 209 Кримінального кодексу України. Керівник підприємства затриманий, йому загрожує ув'язнення від 8 до 15 років з конфіскацією майна і позбавленням права протягом трьох років займатися підприємницькою діяльністю.
Під час досудового слідства завдані державі матеріальні збитки на суму 70,9 млн грн відшкодовано в повному обсязі шляхом вилучення нерухомого майна та виробничого обладнання та повернення його у державну власність.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас