Світові ціни на нафту ростуть — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Світові ціни на нафту ростуть

Енергетика
681
Ціни на нафту в понеділок ростуть на тлі спекуляцій про можливе зростання попиту з боку США у зв'язку з відновленням економіки, про яке говорять позитивні дані з ринку праці. Про це свідчать дані торгів.
"Американська статистика малює гарні перспективи. Усе ще є занепокоєння через ситуацію в Лівії, але не скрізь", - коментує дані про динаміку цін на нафту керівний директор Commodity Broking Services Pty в Сіднеї Джонатан Барратт.
Вартість травневих ф'ючерсів на американську легку нафту марки WTI (Light Sweet Crude Oil) на електронних торгах у Нью-Йорку станом виросла на 0,63% до 108,62 долара за барель. Ціна травневих ф'ючерсів на північноморську нафтову суміш марки Brent додала 0,36% і досягла 119,13.
Згідно з даними Міністерства праці США, опублікованим у п'ятницю, рівень безробіття в США в березні поточного року знизився до 8,8% з 8,9% у лютому, кількість робочих місць в несільськогосподарських галузях економіки збільшилася на 216 тис. Таким чином, дані Мінпраці розійшлися з очікуваннями аналітиків. Експерти, опитані інтернет-порталом dailyFX.com, вважали, що безробіття в США в березні залишиться на рівні 8,9%. При цьому вони очікували на більш скромний приріст робочих місць в несільськогосподарському секторі економіки - на 190 тис.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас