УКБС: Банкіри й страховики знижують ціну кредитів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

УКБС: Банкіри й страховики знижують ціну кредитів

Кредит&Депозит
588
Збалансування ризиків банків здешевить кредити для населення. Про це йшла мова під час нарада з обговорення проекту Кодексу професійної етики в плузі співпраці банків і страхових компаній.
В обговоренні брали участь представники Асоціації "Українська Кредитно-Банківська Спілка", Національного Банку України, Державного Комітету з фінансових послуг в АМКУ, а також фахівці банківського й страхового ринку та наукові експерти, повідомила прес-служба УКБС.
В цілому УКБС схвально оцінив необхідність розробки й прийняття такого кодексу, який стане основою для прозорої недискримінаційної поведінки суб'єктів ринку.
" Серед базових принципів співпраці банківських установ і страхових компаній повинні бути вимоги, яким відповідають як банки, які надають кредити, так і страховики, які зобов'язані забезпечити належний страховий захист позичальникам, - відзначила Генеральний директор УКБС Галина Оліифер.
Під час обговорення документа були враховані пропозиції банківського співтовариства щодо порядку акредитації банками страхових компаній, встановлення лімітів з сукупних страхових сум страховиків, оплати додаткових послуг банку, їх діяльності як страхових агентів.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас