У Лондоні виставили на огляд бруд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Лондоні виставили на огляд бруд

62
У Лондоні організували виставку, експонатом якої став бруд, передає ВВС.
Як стверджують організатори виставки "Бруд: немита історія повсякденності" в лондонському музеї Wellcome Collection, ставлення людини до бруду залежить від контексту.
Welcome Collection відома тим, що поєднує у своїх експозиціях науковий і художній інтерес до людської природи. Крім того, куратори музею не бояться говорити про теми, яких інші колеги-музейники уникають.
Експозиція починається з голландського міста Дельфт XVII століття. Фото та предмети домашнього вжитку розкажуть про домогосподарок, які годинами мили і скребли свої будинки разом зі своїми служницями.
Варто відзначити, що будь-хто може взяти участь у створенні виставки, подарувавши музею своє сміття, з якого зроблять цеглу. Художниця Серена Корда на замовлення галереї зробила проект - всі охочі можуть подарувати їй своє сміття, з якого вона робить ... цеглу. Передбачається, що в міру роботи виставки, яка триватиме до кінця серпня цього року, кількість цегли буде рости.
"Нам надсилають сміття з Канади, з Перу, з усього світу. Все, що треба зробити, це зв'язатися з керівництвом музею, і воно надішле вам пакет, в який потрібно покласти своє сміття ", - говорить Корда.
За матеріалами: BBC
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас