Виплати вкладникам "Родовід Банку" будуть повними — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Виплати вкладникам "Родовід Банку" будуть повними

Кредит&Депозит
1067
"Ощадбанк" готовий виплачувати внески "Родовід Банку" готівкою або ж запропонує укласти договір про розміщення депозиту. Про це на прес-конференції повідомив голова правління "Ощадбанку" Сергій Подрєзов, передає кореспондент FINANCE.UA.
Він додав, що всі виплати будуть здійснюватися в повному обсязі.
"Виплати вкладникам "Родовід Банку" (відсотки) будуть здійснюватися в повному обсязі, включаючи той день, коли він прийшов за своїм внеском. У повному обсязі й за тією відсотковсою ставкою, яка була у вкладника в "Родовід Банку", - підкреслив банкір.
Заступник голови Національного банку України (НБУ) Ігор Соркін у свою чергу відзначив, що багато вкладників побоюються, що їм не видадуть гроші "на руки", а запропонують укласти договір на певний термін.
"Ми розуміємо ці занепокоєння, адже люди не тримали свої гроші в руках уже більше 2-х років, тому що постійно переоформлювали договори. "Ощадбанк" готовий при бажанні вкладника видати гроші відразу або запропонувати варіант депозитної програми . Це стосується тих, у кого закінчився термін дії договору" - підкреслив Соркін.
Він додав, що з 31 березня 2011 р. картки "Родовід банку" заблоковані.
"З 31 числа картки "Родовіда" використовуватися не будуть - вони заблоковані. Вкладник, прийшивши до "Ощадбанку", отримає можливість або отримати гроші на руки або укласти договір з банком на карткове обслуговування й використовувати картку вже "Ощадбанку" банку", - пояснив заступник голови НБУ.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас